Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Βουλή: Ανέβηκαν οι τόνοι - «συμμαχία για να πέσει η κυβέρνηση»

bouli-o-bouleutis-tou-potamiou-iasonas-fotilas



Η φράση του βουλευτή του Ποταμιού Ιάσονα Φωτήλα, που αποκάλεσε την κυβέρνηση «δήθεν δημοκράτες που λυμαίνονται τον τόπο» προκάλεσε ένταση στην βουλή. Ο
κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος ζήτησε να ανακαλέσει και εκείνος του απάντησε: «Να μου κάνει μήνυση».
Ο κ. Φωτήλας μιλώντας για το μεταναστευτικό νομοσχέδιο είπε: «Δεν μπορεί να ζητάμε από την κυβέρνηση να κυβερνήσει - δεν διορίζεις επόπτη σε αγώνα τυφλό και να του ζητάς να πει αν είναι οφσάιντ ή όχι. H κυβέρνηση δεν μπορεί μας καταστρέφει. Φοβάμαι ότι η όποια κυβέρνηση δεν μπορεί αφού θα έχει κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλες οι πολιτικές δημοκρατικές δυνάμεις πρέπει να συμμαχήσουν για έναν σκοπό: να πέσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Για να πέσει από την εξουσία πρέπει να κηρύξουμε έναν νέο ανένδοτο κατά των δήθεν δημοκρατών που λυμαίνονται τον τόπο μας».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, αντέδρασε: «Θίγει τον ίδιο τον ομιλητή και να ανακαλέσει αμέσως. Εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του η ορολογία που λέει λυμαίνονται τον τόπο».
«Μπορεί να μου κάνει μήνυση ο κύριος συνάδελφος», απάντησε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου