Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Οι «Anonymous» ετοιμάζουν επίθεση εναντίον του Fox News !

«Remember, remember the 5th of November», έλεγε ο μασκοφόρος εκδικητής στην ταινία «V for Vendetta» πριν ανατινάξει το... βρετανικό Κοινοβούλιο και οι «Anonymous» ετοιμάζονται να αφήσουν το δικό τους στίγμα τη «νύχτα του Guy Fawkes», αφού ανακοίνωσαν πως στις 5 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσουν επίθεση εναντίον του Fox News.





Η ομάδα χάκερ δηλώνει πως το κανάλι έγινε «στόχος» λόγω της «προκατειλημμένης κάλυψης» των διαμαρτυριών που γίνονται στην Αμερική αλλά και σε όλον τον κόσμο από τους αγανακτισμένους πολίτες.

«Η επίθεση στο Fox News θα γίνει παράδειγμα για όλες τις εταιρείες media. Δεν μπορείτε να κρυφτείτε από εμάς. Είμαστε λεγεώνα. Δεν συγχωρούμε. Δεν ξεχνάμε. 5 Νοεμβρίου. Να μας περιμένετε!», ήταν το μήνυμα των χάκερ.

Οι «Anonymous» ετοιμάζουν «χτύπημα» και κατά του Facebook την ίδια μέρα όμως όπως αναφέρει το ZDNet λίγο μετά την ανακοίνωση έγινε γνωστό πως η επιχείρηση αυτή δεν υποστηρίζεται από την πλειοψηφία της ομάδας αλλά έχει οργανωθεί από ξεχωριστά άτομα που πράττουν κατά τη δική τους βούληση.


mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου