Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Φόβοι για serial killer στο Μάντσεστερ !




Φόβους για την ύπαρξη ενός κατά συρροή δολοφόνους εκφράζουν οι αρχές στην Αγγλία, οι οποίες μελετούν το ενδεχόμενο 61 πτώματα που έχουν βρεθεί τα τελευταία δέκα χρόνια να είναι θύματα ενός ανθρώπου.
Όπως αναφέρουν τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης την τελευταία δεκαετία τουλάχιστον 61 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους πέφτοντας στα κανάλια του Μάντσεστερ. Όμως, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι πρακτικά αδύνατο να έχουν αυτοκτονήσει και οι 61 με τον ίδιο τρόπο, όποτε η προσοχή των ερευνών στρέφεται στην πιθανότητα ύπαρξης ενός κατά συρροήν δολοφόνου που αφού σκοτώνει τα θύματά του και ρίχνει τα πτώματά τους στα κανάλια, ώστε το νερό να εξαφανίζει τα ίχνη, καθιστώντας αδύνατο τον εντοπισμό γενετικού υλικού του υποτιθέμενου δολοφόνου.
Μάλιστα, ένα ακόμα στοιχείο που ενισχύει την άποψη αυτή είναι ότι τα περισσότερα θύματα είναι ομοφυλόφιλοι άνδρες.
Οι αρχές έχουν ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες για να επιβεβαιώσουν ή να απορρίψουν την υπόθεσηαυτή και η κοινωνία του Μάντσεστερ βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού.
Την ίδια στιγμή, αναφέρεται ότι σε 22 περιπτώσεις ήταν αδύνατο να εντοπιστεί το φύλο των θυμάτων, ωστόσο στους σωρούς αυτών δεν εντοπίστηκαν τραύματα ή ίχνη που μαρτυρούν επίθεση.
Οι σκέψεις για την ύπαρξη ενός σίριαλ κίλερ δημιουργήθηκαν όταν εξαφανίστηκε ένας 22χρονος άντρας, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε στα κανάλια του Μάντσεστερ και έφερε σοβαρά τραύματα στο στήθος.
Πάντως, όπως αναφέρεται αντίστοιχη υπόθεση έχει σημειωθεί μερικά χρόνια νωρίτερα, όταν ο Κόλιν Άιρλαντ εντόπιζε και δολοφονούσε ομοφυλόφιλους άνδρες και είτε εξαφάνιζε τα πτώματα τους είτε τα έριχνε σε διάφορα κανάλια, με στόχο να εξαφανιστούν τα δακτυλικά του αποτυπώματα και το γενετικό υλικό. Έτσι, οι αρχές φοβούνται μήπως κάποιος είναι μιμητής του Άιρλαντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου