Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Το σχέδιο του Ο.Η.Ε. για δημιουργία Πρεσβείας εξωγήινων!


Αν ένας εξωγήινος, είχε προσγειωθεί στη Γη κατά τις τελευταίες 24 ώρες τα μέσα ενημέρωσης θα είχαν μερικές πρακτικές συμβουλές. Ή έτσι φαινόταν. Σύμφωνα με τους Sunday Times και πολλά άλλα μέσα ενημέρωσης που ακολούθησαν την ιστορία, τα Ηνωμένα Έθνη ήταν έτοιμα να ορίσουν ένα άτομο να είναι το πρώτο σημείο επαφής με εξωγήινους.


Η  Μαλαισιανός αστροφυσικός Mazlan Othman  που είχε παραταχθεί για το ρόλο, εξήγησε τα γεγονότα. Ως επικεφαλής του ΟΗΕ για το γραφείο  για την Outer Space Υποθέσεων (Unoosa) Othman θα ήταν το «πλησιέστερο που έχουμε σε ένα κυβερνητικό ηγέτη (πρόσωπο)», ο καθηγητής Richard Crowther, από το Ηνωμένο Βασίλειο Οργανισμό Διαστήματος, είπε στην εφημερίδα Sunday Times.
Σύμφωνα με το έγγραφο,  η Othman όφειλε να πει στη Royal Society ένα συνέδριο που αφορά την ανίχνευση της εξωγήινης ζωής ότι κάτι τέτοιο είναι πιο πιθανό από ποτέ, και ο ΟΗΕ πρέπει να είναι έτοιμος να δώσει την απάντηση στο συντονισμό της ανθρωπότητας.
Διαβάζοντας όλο αυτό το άρθρο ο Αρειανός επισκέπτης μας μπορεί να έχει να προσπαθήσει να έρθει σε επαφή. Θα είχε αγανακτίσει . (Κάτι σαν το δημόσιο δηλαδή)...
Η Βασιλική Εταιρεία δεν ήξερε τίποτα γι 'αυτό. Τα Ηνωμένα Έθνη αναφέρουν όλα τα αιτήματα του τηλεφωνικού κέντρου της Unoosa στη Βιέννη. Ο αριθμός του τηλεφωνικού κέντρου του δεν ήταν μεγάλη βοήθεια. «Το πρόσωπο στην παράταση 4951 είναι διαθέσιμος, παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας μετά τον χαρακτηριστικό ήχο", ανέφερε. Τα εν λόγω μηνύματα για κάποιους μπορεί να είναι ενδιαφέροντα σήμερα.
Τέλος, ένα email από τηην  Othman θα οδηγούσε τον επισκέπτη μας με κόπο πίσω στο διαστημόπλοιό του. "Ακούγεται πραγματικά πολύ πρωτοπόρο, αλλά είμαι υποχρεωμένη να το αρνηθώ», είπε σύμφωνα με  την ιστορία. Θα γίνει ένα συνέδριο την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά  θα μιλήσουμε για θέματα που "βρίσκονται πλησίον της γης».
Ο εξωγήινος μας απλά θα πρέπει να προσπαθήσει κάπως αλλιώς, ή να σταματήσει την ανάγνωση των Sunday Times.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου