Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Σεξ στον αέρα !


Ένας ιδιαίτερος και "καυτός" διαγωνισμός αναμένεται να διεξαχθεί στις 9 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη.
Οι συμμετέχοντες του Air sex contest πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους καθώς αποστολή τους είναι να αναπαραστήσουν πλήρως μια σεξουαλική πράξη χωρίς τη βοήθεια κάποιου παρτενέρ, για αυτό και η χρήση της λέξης  "Air".



Αυτό σημαίνει ότι σε αυτήν την σεξουαλική παντομίμα οι συμμετέχοντες  θα πρέπει με τη μουσική επένδυση ενός ερωτικού τραγουδιού να προσποιηθούν ότι κάνουν έρωτα.
Μπορεί για τις γυναίκες  να είναι εύκολη μια τέτοια προσποίηση, ωστόσο η παρουσίαση δεν θα πρέπει να είναι ωμή τουναντίον για να πειστεί το απαιτητικό κοινό και οι κριτές οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παρουσιάσουν μια ερωτική ιστορία, δηλαδή κάτι σαν σενάριο που καταλήγει στην σεξουαλική πράξη.
Αυτό περιλαμβάνει από το να κάνουν έρωτα με το σύντροφό τους σε μια παραλία, να αποπλανούν ένα ξένο, ή ακόμα και να επιδίδονται σε όργια.
Όπως είπε ο παρουσιαστής του διαγωνισμού "Φορέσετε μια στολή, σκεφτείτε την ιστορία που θα παρουσιάσετε και νιώστε 100% αυτό που κάνετε", λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "εαν για παράδειγμα κάνετε σεξ με μια κατσίκα κάντε το κοινό να νιώσει όπως η κατσίκα'. (Μεταξύ μας η καημένη η κατσίκα δεν νομίζω να αισθάνεται όμορφα όπως νομίζει ο  παρουσιαστής)
Ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να διαγωνιστεί για τον παγκόσμιο τίτλο στο Όστιν του Τέξας.



ΠΗΓΗ : http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου